قیمت روکش دندان در سال 1403

قیمت روکش دندان در سال 1403 از جمله موضوعات بسیار مهم در حوزه دندان‌پزشکی است و اکثر افرادی که قصد دارند در سال جدید برای زیبایی دندان‌های خود اقدام به استفاده از روکش دندانی را داشته باشند، به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستند. معمولا تعرفه روکش دندان بر اساس چندین فاکتور مختلف تحت تاثیر قرار می‌گیرد و همه آن‌ها به میزان خاصی بر روی هزینه هر واحد روکش، اثرات قابل‌توجهی ایجاد می‌کنند. در ادامه این مقاله با بررسی کامل دلایل موثر بر قیمت روکش دندان در 1403، به موضوع علت تفاوت قیمت در مراکز مختلف دندان‌پزشکی می‌پردازیم.

قیمت روکش دندان چقدر است؟

تعیین قیمت روکش دندان در سال 1403 معمولا امکان‌پذیر نیست، چرا که غالبا عوامل مختلفی در میزان هزینه هر واحد روکش دندان تاثیر می‌گذارند.

این موضوع ممکن است باعث شود که قیمت روکش دندان در سال 1403 در مراکز مختلف متفاوت باشد. به عنوان مثال میزان قیمت ماده اولیه مورد استفاده در ساخت روکش، میزان تخصص و مهارت پزشک، تعداد روکش‌ها و موقعیت جغرافیایی کلینیک دندان‌پزشکی می‌توانند بر قیمت روکش دندان تاثیر بگذارند.

هزینه روکش دندان

عوامل موثر بر هزینه روکش دندان چیست؟

هزینه هر واحد روکش دندان متناسب با نوع و جنس آن متغیر است. این عوامل در برخی موارد باعث کاهش و در مواردی باعث افزایش هزینه روکش دندان می‌شود. در بخش زیر بیشتر در خصوص چگونگی اثرگذاری این عوامل بر قیمت روکش دندان توضیح می‌دهیم:

  • نوع مواد: مواد مورد استفاده در روکش دندان، یکی از عمده‌ترین عواملی است که در کاهش یا افزایش قیمت روکش تاثیر قابل‌توجهی ایجاد می‌کند. این موارد ممکن است از جنس فلز همچون روکش‌های طلا، نیکل و کروم باشند. این دسته از مواد، از مقاومت و دوام بیشتری برخوردار هستند. در مقابل روکش‌های از جنس سرامیک هستند که جلوه طبیعی‌تری دارند و غالبا برای دندان‌های جلویی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • موقعیت کلینیک: هزینه‌های دندانپزشکی معمولا در شهرهای مختلف، از تنوع قابل‌توجهی برخوردار است. در اکثر موارد برای شهرهای بزرگ، به واسطه بالا بودن تعداد بیماران، قیمت هر واحد روکش دندان بیشتر از مناطق با جمعیت کم است.
  • تعداد دندان‌ها: اگر تعداد دندان‌هایی که قصد دارید آن‌ها را روکش کنید بیشتر باشد، هزینه انجام این روش نیز بالاتر خواهد بود. دندانپزشک با احتساب هزینه هر واحد روکش مورد نیاز و تخصص خود در انجام مراحل درمانی، هزینه قابل‌توجهی را برای شما در نظر می‌گیرد.
  • میزان تخصص دندانپزشک: دندانپزشکان که از تخصص و مهارت بالایی برخوردار هستند، به واسطه ارائه خدمات باکیفیت، هزینه‌های بیشتری دریافت می‌کنند و ممکن است قیمت بالاتری برای روکش دندان تعیین کنند. دکتر منصوری از جمله دندانپزشکان متبحر است که علاوه‌بر ارائه خدمات تخصصی و باکیفیت برای روکش دندان، هزینه معقول را برای بیماران در نظر می‌گیرد. شما می‌توانید برای استفاده از خدمات روکش دندان اقساطی در تهران و دریافت لیست قیمت روکش دندان، به کلینیک ایشان مراجعه نمایید.
  • هزینه جانبی درمان: در اکثر موارد بیماران نیاز دارند تا پیش از قرار دادن روکش دندان، برخی اقدامات مهم نظیر عکس‌برداری و عصب‌کشی را انجام دهند. این‌ها معمولا در زمره هزینه جانبی درمان قرار می‌گیرند و می‌توانند هزینه گلی روکش دندان را افزایش دهند.
  • بیمه درمانی: یکی از عوامل بسیار مهم و موثر در کاهش هزینه روکش دندان، استفاده از بیمه درمانی است. البته نوع بیمه از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که بسته به آن‌، هزینه روکش دندان متفاوت خواهد بود.
  • تجهیزات درمانی: در صورتی که دندانپزشک از تکنولوژی‌های مختلف برای طراحی روکش مناسب دندان استفاده کند، امکان موفقیت آمیز بودن این روش در مدت زمان طولانی افزایش پیدا می‌کند. در نتیجه این عامل نیز می‌تواند تا حدودی قیمت روکش دندان را در کلینیک‌های تخصصی و پیشرفته افزایش دهند.
  • تعداد جلسات درمانی: در برخی موارد ممکن است به هزینه‌های انجام روکش دندان، بر حسب تعداد جلسات مورد نیاز برای انجام این روش تعیین شود. در صورتی که پزشک زمان زیادی را برای بهبود و درمان مشکلات بیمار به وسیله روکش دندان صرف کرده باشد، امکان دارد که هزینه زمان صرف شده نیز در مجموع قیمت روکش تاثیرگذار باشد.

تمامی این عوامل می‌توانند به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم در کاهش یا افزایش قیمت روکش دندان در سال 1403 تأثیر داشته باشند. البته توصیه می‌شود که همواره به مراکز و کلینیک‌های دندانپزشکی مجرب که به‌شکل تخصصی در حوزه ترمیم و روکش دندان فعالیت دارند مراجعه کنید.

هزینه قالب گیری دندان برای روکش

هزینه قالب گیری دندان برای روکش، متناسب با فاکتورهای گوناگونی تعیین می‌شود اما بخش گسترده‌ای از آن به میزان مهارت دندانپزشک و نحوه انجام قالب گیری بازمی‌گردد‌. به‌طور کلی دو روش رایج برای قالب‌گیری وجود دارد که شامل دیجیتالی و سنتی است. روش ديجيتالی به دلیل استفاده از تکنیک‌های تخصصی و پیشرفته برای قالب‌گیری، هزینه بیشتری از روش سنتی دارد و اما نتایج آن در اکثر موارد از دقت بالایی برخوردار است.

نیاز به درمان های جانبی مانند عصب کشی دندان

درصورت صلاح‌دید دندانپزشک، ممکن است اقدامات درمانی دیگر همچون عصب کشی دندان نیز برای بیمار در نظر گرفته خواهد شد. عصب کشی دندان، یک فرآیند تخصصی برای خالی کردن کانال ریشه دندان است که به روش‌های مختلفی انجام می‌شود. طبق آمارهای بدست آمده، ۹۸ درصد از مجموع عصب کشی‌های دندانی، با موفقیت انجام شده‌اند و توانسته‌اند از بروز عفونت جلوگیری کنند. هزینه عصب کشی بسته به طریقه انجام این روش، متفاوت است. در صورتی که انجام روکش دندان به عصب کشی نیاز داشته باشد، می‌توان گفت که قیمت روکش دندان در سال 1403  افزایش قابل‌توجهی پیدا می‌کند.

تعرفه لابراتوار

انجام روکش دندان تنها بر عهده دندانپزشک نیست؛ چرا که بخشی از فرایند ساخت روکش بر عهده لابراتوار است. قیمت‌های مربوط به خدمات لابراتوار، معمولا متناسب با نوع خدمات، دانش و مهارت متخصصان آن متفاوت است. در برخی موارد ممکن است هزینه ساخت یک پروتز دندانی ساده کمتر از هزینه ساخت یک ایمپلنت دندانی پیچیده باشد. این نکته شایان ذکر است که هزینه لابراتوار نیز در زمره دیگر هزینه‌های درمانی برای دندانپزشکی قرار می‌گیرد و ممکن است جدا از هزینه دندانپزشکی پرداخت گردد.

علت تفاوت قیمت روکش دندان در مراکز مختلف چیست؟

انتخاب نوع روکش متناسب با نظر دندانپزشک و بیمار صورت می‌گیرد. تفاوت قیمت روکش دندان در مراکز مختلف بیشتر به جهت نوع و جنس روکش‌ها است. در برخی موارد ممکن است روکش دندان از نوع پایه باشد. روکش پایه دار نیازمند پست و کور روی دندان هستند اما برخلاف این نوع، روکش دندان بدون پایه، پست و کور ندارد. متناسب با نوع روکش، هزینه کلی انجام این روش تعیین می‌شود. در واقع هزینه روکش پایه کمتر از روکش بدون پایه است.

آیا بیمه هزینه روکش دندان را پوشش می دهد؟

از جمله پرسش‌های رایج گروهی از افرادی که قصد دارند از روش روکش دندان استفاده کنند این است که آیا بیمه هزینه یا قیمت روکش دندان در سال 1403 را پوشش می‌دهد یا خیر. به‌طور کلی برخی بیمه‌های درمانی همچون بیمه تکمیلی، امکان پوشش‌دهی هزینه روکش دندان را فراهم کرده‌اند و افراد می‌توانند با استفاده از بیمه خود، درصد کمی از هزینه کل روکش دندان را پرداخت کنند. بیمه‌ها دارای اقسام مختلفی هستند و هر یک به میزان سقف تعهدات خود، می‌توانند هزینه روکش دندان را پوشش‌دهی کنند. بیمه تکمیلی مناسب‌ترین نوع بیمه‌، برای پوشش‌دهی هزینه روکش دندان و سایر اقدامات درمانی دیگر است. با این حال بیمه‌های دیگر همچون بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح نیز تا حدودی می‌توانند هزینه برخی از اقدامات دندانپزشکی را تحت پوشش خود قرار دهند.

قیمت روکش دندان

هزینه روکش دندان با بیمه تامین اجتماعی

بیمه تامین اجتماعی قیمت روکش دندان در سال 1403 را با شرایط خاصی پوشش‌دهی می‌کند. به عنوان مثال نوع روکش نقش قابل‌توجهی در میزان پوشش دهی توسط بیمه تامین اجتماعی دارد و پرداخت هزینه ایمپلنت نیز، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار نمی‌گیرد. هزینه عصب کشی نیز که از دیگر هزینه‌های جانبی روکش دندان است، به کمک بیمه تامین اجتماعی پوشش‌دهی نخواهد شد.

هزینه روکش دندان با بیمه نیروهای مسلح

بیمه نیروهای مسلح به میزان ۷۰ درصد از هزینه‌های رایج دندانپزشکی نظیر جراحی، ترمیم، عصب‌کشی و دیگر موارد غیر زیبایی را پوشش دهی می‌کند. برای روکش دندان با بیمه نیروهای مسلح، بین ۲۵ تا ۴۵ درصد از هزینه کاهش می‌یابد و بیمار می‌تواند مطابق با سقف بیمه درمانی خود، برای استفاده از آن اقدام کند. بنابراین سربازان و تمامی مشمولان این بیمه می‌توانند از خدمات درمانی دندانپزشکی بیمه نیروهای مسلح استفاده کنند.

روکش دندان با بیمه تکمیلی

بیمه تکمیلی یکی از بهترین بیمه‌های درمانی برای پوشش‌دهی هزینه‌های دندانپزشکی است. این بیمه توانایی آن را دارد که تا حداکثر ۸۰ درصد از هزینه دندانپزشکی را برعهده بگیرد. بیمه تکمیلی دارای انواع مختلفی است و امکان پوشش‌دهی هزینه درمان‌های دندانپزشکی نظیر روکش، عصب‌کشی، ارتودنسی و جراحی لثه را دارد. توصیه ما این است که حتما از سقف تعهدات بیمه تکمیلی خود اطلاعات مورد نیاز را کسب نموده و سپس برای روکش دندان در مرکز دندانپزشکی مورد نظر خود اقدام کنید. البته این موضوع لازم به ذکر است که تعهدات بیمه تکمیلی تنها درخصوص هزینه‌های درمانی قابل استفاده است و افراد نمی‌توانند برای پوشش‌دهی هزینه زیبایی یا غیر درمانی از این بیمه استفاده کنند.

جمع‌بندی کلی از قیمت روکش دندان در سال 1403

برای قیمت روکش دندان در سال 1403 نمی‌توان یک قیمت واحد تعیین کرد؛ چراکه در اکثر موارد، انجام روکش دندان به انجام برخی اقدامات دیگر همچون تصویر‌برداری و عصب‌کشی نیاز داشته باشد. همچنین تهیه روکش دندان به انجام اقداماتی وسط لابراتوار مخصوص نیاز دارد. به‌علاوه تعداد جلسات، تعداد روکش دندان، میزان تخصص دندانپزشک و موقعیت جغرافیایی کلینیک نیز از جمله مواردی است که بر قیمت روکش دندان تاثیر می‌گذارد. استفاده از بیمه درمانی، یکی از راهکارهای موثر برای کاهش سطح هزینه‌های دندانپزشکی است. البته باید بیان کرد که بیمه‌ها دارای اقسام مختلفی هستند و هر یک سقف پوشش‌دهی متفاوتی دارد. در نتیجه توصیه می‌شود که افراد حتما از سقف تعهدات بیمه خود مطلع شوند و متناسب با آن برای انجام اقدامات درمانی مربوط به دندان‌ها اقدام کنند.

مطالب مرتبط

روکش دندان

روکش دندان گزینه برای ترمیم دندان‌های آسیب دیده است با

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *